jessica@jessicahuss.se 0721-793 991

Kunder

Vårt mål är att ni inte bara ska känna att ni får “Bra rekryteringar” utan “Riktigt lyckade rekryteringar” med ett ömsesidigt, bra och långsiktigt samarbete, där vi är ert bollplank och samarbetspartner.

För oss är varje kund unik. Det är viktigt att ni som kunder känner er trygga i att vi har en god insikt i ert verksamhetsområde och att vi förstår ert behov gällande både mjuka och hårda värden. På p4it har vi stor vana och lång erfarenhet av att anpassa vårt arbetssätt efter våra kunders behov. Vår erfarenhet och kunskap ger oss också möjlighet att guida och vägleda er att göra rätt val när ni behöver hitta nya duktiga medarbetare.

Vi arbetar på ett professionellt sätt mot våra kandidater och säljer in er som arbetsgivare på ett sätt som gör att kandidaterna får en så bra bild av er som arbetsgivare samt om tjänsten som möjligt.

Kandidatdatabaser med flera tusen passiva kandidater är inte någonting för oss. Istället arbetar vi för att ha ett stort nätverk där vi aktivt håller kontakten med kandidaterna för att veta vilka som är öppna för nya utmaningar just nu.